AnylinQ behaalt groot succes op Storage Expo

Den Bosch, 31 oktober 2014, AnylinQ, het bedrijf dat zich data management expert noemt, heeft zich op de Storage Expo in de Jaarbeurs op 29 en 30 oktober gevestigd als expert tussen de grote spelers. Het bedrijf is één van de snelst groeiende resellers in de server en storage markt met focus op Huawei. Precies om die reden heeft het, in Den Bosch gevestigde, bedrijf zich gepresenteerd als Huawei specialist in de Huawei Expert corner.

AnylinQ met Huawei expert corner

AnylinQ zorgt dat haar klanten data de baas worden, zodat bedrijven data efficienter kunnen beheren. In twee dagen brachten ruim 610 IT managers een bezoek aan de Huawei expert corner van AnylinQ op de Storage Expo 2014. In deze Huawei expert corner presenteerden zij verschillende Huawei storage en server oplossingen.

Huawei gold partner

Begin 2014 behaalde AnylinQ de hoogste partnerstatus bij Huawei Enterprise Benelux. Binnen deze samenwerking vermarkt AnylinQ de storage- en serversystemen van Huawei Enterprise in combinatie met hun data management oplossingen.

Dennis Kuipers (directeur AnylinQ)

“We vinden het belangrijk dat we onze klanten goede data management oplossingen bieden waarbij ze hun data de baas worden en blijven. Net als Huawei is ons doel het behalen en behouden van tevreden klanten, hierdoor ontwikkelt de samenwerking zich snel”, aldus Dennis Kuipers (Directeur AnylinQ).

Theo van Andel (Marketing manager Huawei Enterprise Benelux)

“We zien een sterke toename in vraag binnen de server- en storage markt naar hoogwaardige producten met een goede prijsstelling. Daarnaast worden steeds hogere eisen gesteld aan de dienstverlening rondom de toepassing van de apparatuur. AnylinQ bewijst zich als Huawei reseller keer op keer. De duidelijke ambitie en groeidoelstellingen van de onderneming sluiten perfect aan op die van Huawei”, aldus Theo van Andel.