World of AnyLinQ 2019: Nu, Straks en Later

Donderdag 26 september kleurde de Fabrique in Maarssen rood blauw door de World of AnyLinQ. Onder genot van een hapje en een drankje sparden klanten en partners tijdens het jaarlijkse kennisfestival over hun digitale transformatie, nu, straks en later.

De tweede World of AnyLinQ had het gezellige gazon van Leusden verruilt voor de Fabrique in Maarssen, een plek met een fijne entourage en met meer ruimte om alle bezoekers van het evenement te ontvangen. Het gaat goed met AnyLinQ en dat is te zien door de groei het jaarlijkse event. Met meer dan 200 bezoekers was World of AnyLinQ een daverend succes.

Hoofdspreker was techwatcher en ondernemer Alexander Klöpping, bekend van onder andere DWDD en mediastartup Blendle. Tijdens zijn inspirerende keynote nam hij de toehoorders mee naar de wereld van morgen. De rol van data, de perfecte digitale ervaring van consumenten, de veranderende geopolitieke verhoudingen, tinkeren… niets bleef onbenoemd. Het verhaal liet mooi zien welke technologische mogelijkheden er allemaal zijn en dat geen bedrijf onaangeraakt blijft door de digitale transformatie. De digitale transformatie is een reis die alle toehoorders gaan maken en iedereen zit zelf aan het stuur. Een inspirerende start van de dag!

World of AnyLinQ is bovenal een platform voor kennisdeling en samenwerking, wat betekent dat niet alleen AnyLinQ zelf aan het woord is maar vooral ook de diverse technologiepartners waar het bedrijf mee samenwerkt. In diverse arena’s die rond het centrale podium stonden opgesteld konden bezoekers meegenomen worden in de toekomstvisies en technologische ontwikkelingen bij VMWare, Huawei, Red Hat, Fortinet en Commvault. En ook Saffier groep had een eigen arena tot zijn beschikking om te spreken over de digitale transformatie van het bedrijf. (klik op de link voor een blog van iedere spreker)

Maar uiteraard was er ook voldoende ruimte voor gezelligheid. Aan het einde van de dag werd er nog stevig geborreld en nagepraat. Kijk de video als je een beetje van de sfeer van het evenement wil proeven.