AnyCheck: ontdek hoe je meer uit je VMware-omgeving kan halen!

Ben jij benieuwd hoe de IT-infrastructuur van je bedrijf eruitziet? Of wil je meer inzicht krijgen in de mogelijkheden van VMware producten? Schakel AnyLinQ in! Wij hebben alle inhouse-kennis die je nodig hebt en geven je een uitgebreid advies met concrete optimalisaties.

Wist je dat veel van je VMware omgeving niet gebruikt wordt?

VMware is een platform provider en wereldwijd gebruiken meer dan 500.000 organisaties deze software. VMware zorgt ervoor dat applicaties in de cloud en in andere omgevingen kunnen draaien, regelen en verbinden. Het is de optimale balans tussen vrijheid en controle. In deze virtuele omgevingen kun je bijvoorbeeld je eigen app bouwen of optimaliseren, de beveiliging zelf beheren en opstellen, en nog veel meer.

Maar volgens recent onderzoek gebruikt ruim 70 procent van alle bedrijven slechts een beperkt deel van hun VMware-omgeving. Dit vinden wij niet alleen zonde, maar het kost ook nog eens heel veel geld. De kans is aanzienlijk dat jouw organisatie ook VMware gebruikt, en hierdoor een hoop ongebruikte ruimte laat liggen dat veel kost. Weet je het niet zeker? Wij kunnen het altijd vrijblijvend voor je checken!

Haal het meeste uit jouw omgeving met de AnyCheck VMware

AnyLinQ is gespecialiseerd in alle softwares van VMware en kan goed zien of je organisatie capaciteit over heeft die niet wordt benut. Daarom hebben wij nu de AnyCheck VMware! Zo haal je meer uit het systeem en zorg je voor een optimale infrastructuur.

De AnyCheck VMware is een uitgebreide check die de IT-infrastructuur bloot legt én waarmee je een veel beter inzicht krijgt in de VMware-omgeving binnen je bedrijf.

Kies voor de AnyCheck VMware en;

 • verbeter de beveiliging van je bedrijf tegen ransomware en hacking;
 • maak jullie IT-omgeving up-to-date en toekomstbestendig;
 • krijg via AnyLinQ toegang tot de best practices van VMware met certificering op het hoogste niveau;
 • we nemen al je zorgen over het netwerk weg waarbij je meer uit je investering haalt;
 • realiseer een energiebesparing van mogelijk 80 procent door het terugbrengen van een hoog aantal servers;
 • ontvang binnen zeven dagen acht verbeterpunten voor de VMware-omgeving.

Onze experts zorgen dat de monitoring tool al binnen drie tot vier uur bij je geïnstalleerd is waardoor je direct inzicht hebt in capaciteiten, kansen en prestaties en nog veel meer;

Wil jij ook meer uit je VMware-omgeving halen en deze optimaal benutten? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Schroom dan niet om vrijblijvend ons contactformulier in te vullen. We komen zo snel mogelijk bij je terug!

Wil jij ook meer uit je VMware-omgeving halen en deze optimaal benutten?

En ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Schroom dan niet om vrijblijvend onderstaand formulier in te vullen. We komen zo snel mogelijk bij je terug!

  Een flexibele SDDC omgeving. De volgende stap na virtualisatie.

  AnyLinQ is de gedreven en loyale partner die organisaties helpt de volgende stap te nemen in een datagedreven wereld – nu, straks en later. Ook op het gebied van een Software Defined Data Center. Lees er alles over!

  Check VMware SDCC

  Lees meer over VMware

  Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

  Cases
  Ik zoek een expert
  Contactformulier