Veel gebruikers van Office 365 gaan ervan uit dat er een automatische back-up wordt gemaakt van alle data die in de cloud wordt opgeslagen. Hoewel Microsoft wel opties biedt die voorzien in tijdelijk behoud door middel van bewaartermijnen, prullenbak-instellingen en versiebeheer, is het maken van een automatische Office 365 back-up de verantwoordelijkheid van de gebruiker. Daarom heeft AnyLinQ een eigen, innovatieve back-up-dienst ontwikkeld voor Microsoft Office 365: AnyLinQ Back-up-as-a-Service voor Office 365.

BACK-UP DE BAAS

INNOVATIE IN ABONNEMENTSVORM

Met de back-up-dienst van AnyLinQ is het mogelijk om bestanden die door een hack, aanval, storing of ongewenste verwijdering verloren zijn gegaan of door andere omstandigheden zijn zoekgeraakt, ook na 90 dagen, terug te zetten. Met Back-up-as-a-Service van AnyLinQ, geleverd in abonnementsvorm, houdt de gebruiker grip op alle data binnen de Office 365-omgeving. In de meeste gevallen kost de implementatie slechts vijf werkdagen.


GDPR/AVG PROOF

Baas by AnyLinQ voor Office 365 maakt dagelijks back-ups van alle Office 365-data, Exchange Online (inclusief agenda’s en contactpersonen), OneDrive, SharePoint en Teams. De data staan veilig opgeslagen in datacenters van AnyLinQ binnen de Europese Unie en eenvoudig terug te vinden en terug te zetten. De experts van AnyLinQ staan indien nodig met raad en daad terzijde. Bovendien zorgt AnyLinQ voor een extra kopie die zeven jaar wordt bewaard. Uiteraard is het optioneel ook mogelijk om te voorzien in een langere retentie.


Compleet ontzorgd

  • Je data geografisch gescheiden in twee datacenters in NL en DE
  • 24/7 ondersteuning van onze helpdesk in Den Bosch
  • Periodieke rapportages
  • Proactieve monitoring

BEREKEN ONZE SNELHEID

Benieuwd naar het aantal dagen dat wij bezig zouden zijn met de implementatie hiervan in jouw situatie?

Powered by NEX-Forms

MET MEDEWERKING VAN

REFERENTIE

AnyLinQ mag Lentiz Onderwijsgroep verwelkomen op haar vernieuwde BaaS platform

De Lentiz Onderwijsgroep heeft na een meervoudig onderhandse aanbesteding gekozen voor de Backup-as-a-Service solution van AnyLinQ. Hierbij worden de mail, Sharepoint, Onedrive en Teams op het nieuwe BaaS platform van AnyLinQ ondergebracht. Binnen dit platform gebundeld AnyLinQ haar kennis, expertise en ervaring samen met haar strategische partner CommVault, wat resulteert in een krachtige en zeer flexibele omgeving.

Voor Lentiz én AnyLinQ is dit een grote stap. Lentiz bereikt zo een nieuwe mijlpaal in haar cloud-strategie en AnyLinQ heeft binnen de vertical educatie een nieuwe Backup-as-a-Service klant mogen verwelkomen.

Feiten:

  • 1000 Medewerkers
  • 8000 Leerlingen
  • Onboarding: 5 dagen!

Ook benieuwd wat AnyLinQ voor jouw cloud-strategie kan betekenen?
Wij stellen ons graag voor en kunnen ook remote een demonstratie sessie inplannen

MEER WETEN OVER BAAS BY ANYLINQ?
DAT KAN!

BaaS by AnyLinQ is nieuw en nieuwe dingen roepen altijd vragen op.
Laat het ons daarom direct weten als jij vragen hebt,
we helpen je graag.

Neem contact op