Digitale Transformatie

Bij AnyLinQ definiëren wij de term ‘digitale transformatie’ als het geïntegreerde proces waarbij een bedrijf of organisatie volledig overgaat naar een ander business model of andere manier van organiseren met behulp van digitale technologieën.

We hebben unieke en specialistische IT-kennis die klanten in staat stelt om hun digitale transformatie op eenvoudige wijze vorm te geven: hoogwaardige oplossingen en diensten, die zoveel mogelijk worden geoptimaliseerd en gestandaardiseerd op basis van kennis en ervaring. In het IT-landschap wordt het wiel te vaak opnieuw uitgevonden, daarom is standaardisering noodzakelijk.

Door kennis en ervaring te automatiseren en te regisseren zijn wij in staat om de verantwoordelijkheid voor het hele traject te nemen en IT-oplossingen te leveren die altijd werken, zonder dat de klanten zich druk hoeven te maken hoe het nu daadwerkelijk aan de achterkant werkt.

Benieuwd hoe je het maximale uit jouw VMware omgeving haalt?

Vul onderstaand formulier in of bel direct 31 (0)85 7440021.

  Onderscheidend vermogen

  • Visie
   • Wij willen een toonaangevende IT-organisatie zijn die wereldwijde technische innovaties toepasbaar en toegankelijk maakt. Wij leveren met onze in abonnementsvorm beschikbare platform-gebaseerde diensten toegevoegde waarde en onze snelheid en flexibiliteit zijn hierbij van onderscheidend belang.
  • Aanbod
   • Dienstverlening via het AnyLinQ-platform is gebaseerd op de beste keuzes in innovatieve technologieën van partners over de gehele wereld. Wij combineren deze beste technologieën en die combinatie levert extra functionaliteit op voor klanten. Dit schaalbare platform is gebaseerd op state-of-the-art-technologie en zorgt voor een efficiënter gebruik van energie op de wereld.
  • Mensen
   • Onze experts zijn ervaren, kundig en betrouwbaar. Ze zijn ondernemend en werken nauw samen met de klant en zijn daardoor voor de klanten preferred en trusted advisor

  Alles omvattend

  Deze combinatie passen we toe op een allesomvattende digitale propositie voor ontwerp, levering, implementatie en beheer van data- en IT-infrastructuren. Daarnaast leveren we ook datamanagement-, databeschikbaarheids- en dataperformance-oplossingen en diensten.

  Door continu onze eigen consultants te trainen en op te leiden ontwikkelen wij de kennis en kunde van onze eigen specialisten en houden deze zo op het allerhoogste niveau. Zo kunnen we, indien nodig, ook gespecialiseerde IT-consultants (tijdelijk) inzetten bij klanten om ze te begeleiden bij hun digitale innovatie.

  Lees meer over VMware

  Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

  Cases
  Ik zoek een expert
  Contactformulier