Voorwaarden referral campagne – Groeien doen we samen!

De beste collega’s komen via collega’s! Door het aandragen van een nieuwe collega draag je bij aan de groei en het succes van AnyLinQ. Bovendien ontvang je dan een bruto bonus van €1.500, Dus help ons mee draag jouw kandidaat aan!

Definitie referrals:

 1. De kandidaat wordt incl. cv en contactgegevens doorgestuurd door de AnyLinQ collega aan recruitment via [email protected], waarbij de kandidaat interesse heeft om bij AnyLinQ te werken.
 2. De kandidaat wordt aanbevolen door een collega, echter is de kandidaat hiervan nog niet op de hoogte. In dit geval neemt de recruiter samen met een collega zijn/haar LinkedIn netwerk door en benadert actief de kandidaten die daaruit voortkomen.

Opbouw bonusregeling:

 1. Zodra de door jou aangebrachte kandidaat wordt uitgenodigd voor een gesprek, ontvang jij een bon van € 50,- bij 1e gesprek van bol.com.
 2. Wanneer de door jou aangebrachte kandidaat een aanbieding vanuit AnyLinQ accepteert, ontvang je de eerste aanbrengbonus van € 500,- bruto bij indiensttreding.
 3. Na afloop van de proeftijd ontvang je nog eens € 1.000,- bruto als de proeftijd succesvol is doorlopen.
 4. Geldt voor beide soorten referrals.

Spelregels:

 • Kandidaten kunnen worden aangedragen door alle medewerkers en stagiaires, die werkzaam zijn binnen AnyLinQ.
 • Uitzondering hierop zijn inhuur professionals, recruiters, managers, accountmanagers en deelnemers van de wervingsprocedure. Zij zijn uitgesloten van deelname.
 • Het is niet toegestaan om kandidaten aan te dragen die je niet kent.
 • Interne plaatsingen zijn uitgesloten van het referral programma.
 • Wanneer een referral bonus uitgekeerd wordt, willen we dit succes graag delen met ons netwerk via onze social media-kanalen. Hiervoor willen we de mogelijkheid hebben om de namen van zowel de nieuwe medewerker als degene die de bonus heeft ontvangen te gebruiken. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kun je dit uiteraard aangeven. Als je dit niet vermeldt, geef je hierbij expliciet toestemming om dit bovenstaande wel te kunnen doen.
 • Indien een en dezelfde kandidaat wordt aangedragen door meerdere personen, dan geldt dat degene die de kandidaat het eerst (datum en tijdstip) heeft aangeleverd in aanmerking kan komen voor de referral bonus.
 • Indien de kandidaat al bekend is bij AnyLinQ, is de referral bonus niet van toepassing.

 Wil jij jouw kansen vergroten? Ga dan vooral in gesprek met recruitment. Wij staan voor je klaar met tips en om samen te kijken wie in jouw netwerk interessant zou kunnen zijn voor AnyLinQ.

Neem contact met ons op via [email protected].

Aanmelden

Dus, ken je iemand die net zo van IT houdt als wij? Stuur ze door naar [email protected].
Wees er snel bij, want deze actie loopt tot 31 maart 2021.

Meld iemand aan