De wereld digitaliseert en de onderwijssector doet mee. Maar hier komt voor zo’n grote sector natuurlijk veel bij kijken. Hoe zorg je er namelijk voor dat studenten een naadloze leeromgeving krijgen? Hoe kun je als onderwijsinstelling probleemloos overstappen naar de Cloud? Hoe gaat de toekomst van het onderwijs eruit zien en hoe kunnen IT bedrijven hier een grote rol in spelen?

Op al deze vragen krijg jij antwoord op 10 juni tijdens onze webinar in samenwerking met Huawei. In deze webinar staat het belang van smart technologie in de toekomst van het onderwijs centraal. Hoe kunnen partijen zoals wij bijdragen aan het futureproof maken van scholen? We bespreken de inzet van data in de toekomst en nog veel meer! 

Waar loop jij tegenaan bij de digitalisering van onderwijs? We horen graag jullie ideeën en ervaringen! Deelname aan de webinar is gratis. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in!

Details webinar

  • Wanneer: 10 juni 2021
  • Hoe laat: 15:00 uur
  • Waar: Via Microsoft Teams

Wat kun je van het webinar verwachten?

  • Welkomstwoord van Maurice Nabuurs & Erik van Es met uitleg over samenwerking Huawei en AnyLinQ;
  • School in 2030:  Chief Digital Transformation Officer van Huawei gaat vertellen over zijn visie op het onderwijs over 10 jaar; 
  • Cloudcampus: Dennis Tossijn van Huawei neemt je mee in de wereld van netwerken en systemen op campussen;
  • 12 CU smartspaces: André legt uit hoe onderwijsinstellingen wél inzicht kunnen krijgen in het gedrag van personeel en leerlingen; 
  • Afsluiting: samenvatting en hoe AnyLinQ dit alles aan elkaar linqt.

School in 2030

Leerlingen kunnen tegenwoordig via online omgevingen alles voor school op hun laptop of smartphone doen. Van digitale bibliotheken, naar online lessen volgen tot aan het online inleveren van opdrachten. Dit betekent een toename van verkeer op het netwerk, en dat betekent risico. Hoe kunnen scholen dit op een slimme manier beheren? Chief Digital Transformation Officer van Huawei Technologies geeft hier antwoord op in de webinar. 

Lees hier alvast de visie van Huawei.

Cloudcampus

Wat zijn de uitdagingen die campusnetwerken met zich meebrengen als ze vergroot moeten worden? En hoe huisvest je zulke grote netwerken in de Cloud? Daar vertelt Dennis Tossijn van Huawei uitgebreid over tijdens zijn presentatie over Cloudcampus. 

Ook bespreekt hij hoe je Cloud moet managen en wat de drijfveren erachter zijn. Over het ‘pay-as-you-grow’ systeem en hoe we tijdens dit alles ook de gebruikerservaring van leerlingen naadloos willen laten verlopen. Benieuwd? Schrijf je in!

12 CU smartspaces

Onderwijsinstellingen hebben geen zicht op hoe hun personeel en leerlingen zich gedragen op de campus. Maar om de veiligheid en het behoud van kwaliteit mogelijk te maken, is inzicht in het gebruik van de gebouwen van groot belang. Benieuwd hoe dit met een wifi netwerk opgelost kan worden? Kom luisteren naar André!

Deelname aan de webinar is gratis. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in!

Bedankt voor je inschrijving!