AFSPRAAK MAKEN
SEARCH

De wind in de rug: slimme
IT-oplossingen voor het onderwijs

AnyLinQ begrijpt de uitdagingen waarmee de educatiemarkt wordt geconfronteerd, met name de beperkte budgetten in vergelijking met de toenemende verwachtingen. We hebben ervaring in het werken met publieke instellingen binnen het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs in Nederland en we kunnen helpen bij het vinden van creatieve oplossingen om de juiste keuzes te maken.

Het onderwijslandschap is veranderd en nieuwe technologieën bieden mogelijkheden voor flexibel leren en samenwerken. Studenten maken niet alleen gebruik van data, maar genereren ook hun eigen gegevens met mobiele apparaten, zowel binnen als buiten de school. Met de groeiende technologie en de toename van data worden hogere eisen gesteld aan de IT-infrastructuur en flexibel beheer. Het is ook essentieel dat de verschillende ICT-componenten goed op elkaar aansluiten en dat de gegevens goed beveiligd zijn.

ANYLINQ BEGRIJPEN WE WAARDE UIT DATA

Door een stabiele en betrouwbare IT-infrastructuur in te zetten, kunnen educatieve instellingen op een effectieve manier omgaan met de datagestroom die wordt gegenereerd. Dit stelt de organisatie in staat om efficiënter om te gaan met gegevens over studenten, roosters, locatiebepaling en het gebruik van WiFi voor toetsing, omgekeerd onderwijs en het voorspellen van leertrajecten.

Flexibiliteit in de inrichting van de IT-organisatie binnen het onderwijs is steeds meer gewenst. Schoolinstellingen kiezen steeds vaker voor mogelijkheden zoals volledige schaalbaarheid van de infrastructuur die kan meegroeien met het aantal aanmeldingen van studenten of het actieve gebruik van vastgoed. Hierdoor speelt eigendom van IT-infrastructuur een steeds kleinere rol bij het toewijzen van budgetten per studiejaar, wat leidt tot financiële flexibiliteit.

IT-partners

Binnen de context van beperkte budgetten per studiejaar begrijpen we dat er meer wordt gevraagd van IT-partners.

Het uitbesteden van onderhouds- en beheertaken is logisch, gezien factoren zoals vergrijzing en het verplaatsen van interne IT-kennis naar meer innovatieve en klantgerichte werkzaamheden in het onderwijs. Hier praten we graag over verder.

Meer weten?

AnyLinQ link blauw-ai

Het begint allemaal bij de juiste partner. Nelson Mandela

IT-architectuur
AnyLinQ is ...
IT-Architectuur

IT-Architectuur is essentieel voor het stroomlijnen van processen, het verbeteren van efficiëntie en het beschermen van bedrijfsdata tegen cyberaanvallen en dataverlies en het draagt bij aan het realiseren van de organisatie doelstellingen.

 • Worden de organisatie doelen maximaal ondersteund?
 • tick-icon Ken je de mogelijkheden van de technologie?
 • tick-icon Maak je keuzes alleen vanuit een integrale kijk?
cloud
AnyLinQ is ...
Infrastructuur en Cloud

On-premise datacenters bieden volledige controle over IT-Infrastructuur, terwijl clouddiensten schaalbaarheid, flexibiliteit en mogelijke kostenbesparingen bieden door te bepalen naar gebruik en snelle toegang tot nieuwe functionaliteit.

 • Welke balans past het beste bij je organisatie?
 • tick-icon Is de benodigde ervaring of expertise in huis?
 • tick-icon Word je beperkt door gedateerde oplossingen?
netwerk en security
AnyLinQ is ...
Netwerk & Security

Het alles overkoepelende netwerk vormt de basis van de IT-Infrastructuur en de integrale kijk op security is essentieel om bedrijfsdata te beschermen ook tegen externe bedreigingen.
Hoe houd je het werkbaar?

 • Is onze netwerkarchitectuur betrouwbaar?
 • tick-icon Maak jij je zorgen over ransomware of phishing?
 • tick-icon Zijn we compliance?
databmanagement
AnyLinQ is ...
DATAMANAGEMENT

Data management is cruciaal binnen IT-architectuur en begint met een datastrategie. Dit omvat het overzien van alle data en de inzichten die het kan geven. Wees voorbereid op ransomware en disaster recovery.

 • Voldoet onze datastrategie?
 • tick-icon Zijn we beschermd tegen ransomware en dataverlies?
 • tick-icon Hoe lang kan ik niet werken na een ramp?

Bij AnyLinQ begrijpen
we waarde uit data.