AFSPRAAK MAKEN
SEARCH

Welkom bij AnylinQ

Ontdek de Wereld van AnyLinQ: Een reis vol passie, groei en klantgerichte oplossingen.

Bij AnyLinQ is iedereen een belangrijk onderdeel van ons verhaal. Laten we samen de toekomst van IT-vraagstukken vormgeven, gedreven door passie, expertise en een sterke klantfocus.

Samen bouwen aan een zorgeloze IT-ervaring
DE DROOM

Onze droom is om klanten te bevrijden van de zorgen over onvervulde beloftes en kostbare oplossingen die geen werkelijke problemen oplossen. We willen de verantwoordelijkheid nemen voor het delen van onze kennis en ervaring als betrouwbare partner. Ons doel is om klanten een zorgeloze IT-ervaring te bieden, waarbij we hun organisatiedoelen begrijpen en hen helpen deze te realiseren.

Een visie geboren uit de liefde voor klanttevredenheid
HOE HET BEGON

AnyLinQ is opgericht door Dennis Kuipers, gedreven door zijn diepgewortelde overtuiging dat een IT-partner niet alleen moet voldoen aan de klantverzoeken, maar ook moet begrijpen wat de klant echt nodig heeft. Voor ons draait het om het leveren van oplossingen die de klantverwachtingen overtreffen. We starten vaak met iets kleins, zodat de klant kan ervaren dat we onze beloftes waarmaken. Niets maakt ons blijer dan het zien van een tevreden klant die vertrouwen in ons heeft.

Van tevreden klanten naar nieuwe mogelijkheden
IN DE GROEI

Onze groei is buitengewoon geweest, voortgestuwd door tevreden klanten die graag meer diensten bij ons afnemen. Maar we begrijpen ook het belang van focus. We richten ons op waar we goed in zijn en zorgen voor duurzame groei. Deze reis heeft ons geleerd hoe we een balans kunnen vinden tussen groei en het behouden van onze kernwaarden. Het draait allemaal om het koesteren van onze relaties en het bieden van toegevoegde waarde aan elke klant en betrokken medewerkers.

Ervaring als onze grootste troef
VANDAAG

Met waardevolle kennis en ervaring in onze rugzak trekken we getalenteerde mensen aan die graag bij ons willen werken. Onze bedrijfscultuur is de drijvende kracht achter ons succes.  We creëren een omgeving waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar potentieel te benutten.

Samen bouwen aan klantgerichte oplossingen en innovatieve IT-architectuur
DE TOEKOMST VAN ANYLINQ

Onze toekomst is gevuld met grenzeloze mogelijkheden. We willen blijven groeien op basis van onze sterke punten en datgene waar we al succesvol in zijn. Ons doel is om steeds meer klantgerichte oplossingen te bieden, waarbij we de doelstellingen van de klantorganisatie als uitgangspunt nemen. Door de IT-architectuur als leidraad te gebruiken, kunnen we een integrale benadering bieden en oplossingen adviseren die écht het verschil maken.

 

AnyLinQ link blauw-ai

"Innovation is the ability to see change as an opportunity - not a threat." - Steve Jobs