AFSPRAAK MAKEN
SEARCH

Onze klanten

 

Maak kennis met een aantal van onze klanten

Bij AnyLinQ streven we ernaar om niet alleen de beste technologische oplossingen te bieden, maar ook inspirerende en leuke relaties te creëren. We geloven in het vieren van successen, het delen van ervaringen en het bouwen van sterke relaties.

SpinozaLogo-800x373

 AnyLinQ wint aanbesteding Spinoza

Scholengroep Spinoza is een scholengroep die de naam draagt van een van de grootste filosofen die Nederland ooit gekend heeft. Scholengroep Spinoza vormt het bestuur van twaalf scholen voor voortgezet onderwijs in Leidschendam Voorburg, Den Haag en Delft.

Spinoza gunde de aanbesteding voor het leveren en beheren van de WLAN en LAN omgeving van alle onderliggende scholen aan AnyLinQ. De scholengroep is ontstaan vanuit overnames van scholen met ieder een eigen netwerkomgeving. AnyLinQ heeft voor Spinoza een gestandaardiseerde LAN en WLAN omgeving ontworpen op basis van technologie van strategische Partner Huawei. De opdracht start met de levering en uitrol van het nieuwe netwerk over de diverse scholen locaties. Daarna zal AnyLinQ in samenwerking met Spinoza 5 jaar het operationele beheer uitvoeren.

 

Thales-logo

AnyLinQ ondersteunt Thales met procesoptimalisaties

Thales Nederland houdt zich bezig met de ontwikkeling van diverse high-tech producten, gericht op onder andere de defensie markt. AnyLinQ ondersteund Thales met Linux en Kubernetes DevOps Engineers op het gebied van de interne applicaties welke de 1800 medewerkers van Thales gebruiken om state-of-the-art software en hardware te produceren.

Gezien hun uitgebreide expertise op het gebied van omgaan met vertrouwelijke informatie en het werken binnen overheid-gerelateerde organisaties, en hoe binnen deze kaders creatieve, krachtige oplossingen gerealiseerd kunnen worden, is er een natuurlijke, sterke match tussen Thales en AnyLinQ. Zo assisteren AnyLinQ consultants Thales op dit moment door bepaalde CI/CD tooling naar Kubernetes te migreren, zodat er beter gebruik gemaakt kan worden van beschikbare resources, en de volledige configuratie voor de verschillende teams binnen Thales drastisch gesimplificeerd kan worden, waardoor ontwikkelaars en beheerders efficiënter gebruik kunnen maken van hun tijd.

NRGlogo

AnyLinQ wint aanbesteding NRG

De Nuclear Research Group uit Petten houdt zich bezig met baanbrekend onderzoek naar medicijnen en naar klimaat neutrale energie. NRG produceert radioactieve stoffen – medische isotopen – die gebruikt worden in levensreddende nucleaire medicijnen. NRG doet ook onderzoek naar verduurzaming van kernenergie door efficiënter gebruik van grondstoffen en de vermindering van de hoeveelheid radioactief afval.

NRG schreef een aanbesteding uit voor een nieuwe data management omgeving voor de bedrijfsdata, waarvan een significant gedeelte in SAP zit. AnyLinQ kwam als winnaar uit de bus met een oplossing gebaseerd op Lenovo servers en storage systemen en Commvault software. Commvault’s data management software integreert mooi en diepgaand met SAP en de data management oplossing kan de bedrijfsdata van NRG veiligstellen volgens de geldende vereisten. De overeenkomst bestaat uit ontwerp, levering, implementatie en ondersteuning voor de komende 5 jaar.

 

dictuLogo

AnyLinQ consultants bouwen voor DICTU VMware cluster

DICTU is een van de grotere ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid. DICTU ondersteunt de primaire processen van diverse uitvoeringsorganisaties en de ministeries van EZK en LNV.

DICTU huurt ervaren AnyLinQ consultants in voor het ontwerpen en bouwen van een gecentraliseerd VMware vROPS cluster en inrichten van beheer. Tevens wordt ondersteuning verleend bij het via Ansible, PowerShell en Gitlab volledig geautomatiseerd uitrollen van Windows systemen in een nieuw overheidsdatacenter en het onderhouden, wijzigen en migreren van (meerdere) vSphere omgevingen. Ook springen onze consultants bij in het onderhouden en troubleshooten van de meest bijzondere problemen op gebied van Windows, vRops, vSphere/ESXi en Anti-Virus.

 

BunschotenLogo

Gemeente Bunschoten kiest AnyLinQ voor netwerkdiensten

De gemeente Bunschoten heeft in AnyLinQ haar partner gevonden voor het oplossen van netwerkproblemen. Binnen de gemeente was sprake van problematiek rondom het routeren van netwerk verkeer. AnyLinQ heeft na onderzoek een aantal core componenten in bruikleen gegeven omdat zij verwachtte dat de problemen daarmee zouden worden opgelost. Dit werd inderdaad aangetoond en de gemeente heeft AnylinQ daarna het core netwerk laten vervangen door een oplossing gebaseerd op Huawei appratuur. Binnen de overeenkomst verzorgt AnyLinQ de komende jaren ondersteuningsdiensten vanuit het AnyLinQ Operations center, zodat het netwerk in samenwerking met de gemeente optimaal blijft functioneren.

 

DNBlogo

DNB huurt technishe applicatiebeheer in de AnyLinQ

De Nederlandsche Bank heeft bij AnyLinQ ervaren technisch applicatiebeheerders ingehuurd ter completering van het interne beheerteam. Werkzaamheden betreffen het dagelijks beheer en onderhoud van een 30-tal bussiness- en kantoorapplicaties, die binnen DNB gebruikt worden. Ook wordt deelgenomen in applicatie vernieuwingstrajecten en ondersteuning verleend op het gebied van migraties. Het team zorgt voor een stabiele en veilige applicatieomgeving voor DNB en haar werknemers. Ook wordt onderzocht in hoeverre DNB applicaties kunnen worden gemigreerd naar de Azure cloud.

 

SaffierLogo

Saffier vernieuwer Firewall omgeving met Firewall-as-a-service overeenkomst

De Saffier groep is een zorgorganisatie uit Den Haag die (ouder wordende) mensen ondersteunt om zichzelf te kunnen zijn en blijven, of ze nog thuis wonen of in één van de 12 in Den Haag gehuisveste Saffier locaties.

Saffier heeft al ruim 5 jaar AnyLinQ als IT dienstverlener voor het beveiligen van haar data. AnylinQ beschermt onder andere de volledige IT infrastructuur met een Firewall oplossing van Fortinet. Ook de LAN en WLAN infrastructuur die is gebaseerd op Huawei technologie is afkomstig van AnyLinQ. De gehele Fortinet Firewall oplossing is recent vernieuwd. Naast betere functionaliteiten, heeft Saffier bij deze nieuwe overeenkomst gekozen voor een As-A-Service contract, waarbij AnyLinQ de firewall omgeving levert als een dienst voor een vast bedrag per maand over de 5 jarige looptijd inclusief ondersteuning vanuit het AnyLinQ Operations Center. Saffier heeft hiermee zonder investeringsbudgetten aan te spreken gebruik kunnen maken van de nieuwste technologie en is weer jarenlang verzekerd van een veilige IT omgeving.

 

NutrecoLogo

nutreco verlengt data Management contract met AnyLinQ

Nutreco is een wereldwijde marktleider in diervoeding en visvoer met het hoofdkantoor in Boxmeer. Nutreco heeft ongeveer 11.000 mensen in dienst en is actief in meer dan 100 locaties in 30 landen. Sinds 2013 is AnyLinQ de Data Management partner van Nutreco om in een prettige samenwerking wereldwijd alle bedrijfsdata van Nutreco veilig te stellen. Dit gebeurt met 1 geïntegreerde oplossing op basis van Commvault die alle data van meer dan 100 locaties dubbel opslaat in Nutreco datacenters in Engeland en Zweden. In geval van calamiteiten of dataverlies kan men snel data terughalen en IT omgevingen herstellen. De nieuwe overeenkomst heeft een looptijd van 3 jaar.

 

Showcase

ADAM-toren-en-EYE-bij-nacht

A'DAM Toren

Network as a Service

De A’DAM Toren is een multifunctioneel gebouw waar het bedrijfsleven, creativiteit en muziek centraal staan. De toren is de thuishaven van o.a. bedrijven als ID&T, MassiveMusic, Gibson, Wink en verschillende clubs, restaurants, skybar en een hotel. De gebruikers van de A’DAM Toren hebben in samenwerking met project ontwikkelaar Lingotto gekozen om een gezamenlijke ‘state of the art’ LAN en Wifi netwerk te gaan gebruiken. Waarbij gekeken is naar de wensen van de verschillende partijen, zoals flexibiliteit, veiligheid, financiële duidelijkheid en het niet hebben van zorgen over het netwerk.

AnyLinQ heeft in samenwerking met hun partners Huawei en Fortinet een hoogwaardig netwerk als OPEX-model geïmplementeerd.

Klanten

Bavaria
ADAM-toren-e1646216844871
Belastingdienst
CZ-e1646216768102
Financieel-Dagblad
Gemeente-Lingewaard
Gemeente-Montferland
GGD-Amsterdam
Hogeschool-Inholland
Johan-Cruijf-Arena
MBO-Amersfoort
NATO-600x300
nike-400x213
Van-Leeuwen-Buizen-600x600
NPO-600x400
Vitens-600x329
Maasstad-Ziekenhuis-200x127
Van-Lanschot-Kempen-400x229
Tergooi-600x248
Tele2-600x237

Meer weten?

AnyLinQ link blauw-ai

Het begint allemaal bij de juiste partner. Nelson Mandela

Samen streven we ernaar om de zorgverlening te verbeteren en een positieve impact te hebben op het welzijn van patiënten en cliënten.