AFSPRAAK MAKEN
SEARCH

Overheid

Bij AnyLinQ begrijpen we dat de overheid geconfronteerd wordt met uitdagingen op het gebied van verouderde systemen, hogere verwachtingen van burgers en de noodzaak om vertrouwen op te bouwen. Onze IT-oplossingen kunnen helpen bij het transformeren en moderniseren van overheidsinstanties, waardoor ze beter kunnen voldoen aan de eisen van de snel veranderende omgeving.

Onze expertise strekt zich uit tot verschillende niveaus van de overheid, van provincies en gemeenten tot waterschappen, veiligheidsregio's en defensie. We begrijpen de unieke behoeften van elke organisatie en werken nauw samen met onze klanten om specifieke oplossingen te bieden die aansluiten bij de doelen van de organisatie.

ANYLINQ BEGRIJPEN WE WAARDE UIT DATA

Door gebruik te maken van moderne technologieën zoals cloud computing, data management, verschillende type intelligentie en cybersecurity, kunnen we de overheid helpen om efficiënter te werken, de dienstverlening aan burgers te verbeteren en transparantie te bevorderen.

Of het nu gaat om het implementeren van een nieuw digitaal platform, het moderniseren van legacy-systemen, het optimaliseren van data management of het verbeteren van de IT-Architectuur, wij hebben de ervaring en kennis om deze uitdagingen aan te pakken.

Samen kunnen we de weg vrijmaken voor een betere en efficiëntere dienstverlening aan burgers, terwijl we tegelijkertijd het vertrouwen en het voorbeeldgedrag waarborgen dat essentieel is voor een goed functionerende overheid in de moderne wereld.

 

Meer weten?

AnyLinQ link blauw-ai

Het begint allemaal bij de juiste partner. Nelson Mandela

IT-architectuur
AnyLinQ is ...
IT-Architectuur

IT-Architectuur is essentieel voor het stroomlijnen van processen, het verbeteren van efficiëntie en het beschermen van bedrijfsdata tegen cyberaanvallen en dataverlies en het draagt bij aan het realiseren van de organisatie doelstellingen.

 • Worden de organisatie doelen maximaal ondersteund?
 • tick-icon Ken je de mogelijkheden van de technologie?
 • tick-icon Maak je keuzes alleen vanuit een integrale kijk?
cloud
AnyLinQ is ...
Infrastructuur en Cloud

On-premise datacenters bieden volledige controle over IT-Infrastructuur, terwijl clouddiensten schaalbaarheid, flexibiliteit en mogelijke kostenbesparingen bieden door te bepalen naar gebruik en snelle toegang tot nieuwe functionaliteit.

 • Welke balans past het beste bij je organisatie?
 • tick-icon Is de benodigde ervaring of expertise in huis?
 • tick-icon Word je beperkt door gedateerde oplossingen?
netwerk en security
AnyLinQ is ...
Netwerk & Security

Het alles overkoepelende netwerk vormt de basis van de IT-Infrastructuur en de integrale kijk op security is essentieel om bedrijfsdata te beschermen ook tegen externe bedreigingen.
Hoe houd je het werkbaar?

 • Is onze netwerkarchitectuur betrouwbaar?
 • tick-icon Maak jij je zorgen over ransomware of phishing?
 • tick-icon Zijn we compliance?
databmanagement
AnyLinQ is ...
DATAMANAGEMENT

Data management is cruciaal binnen IT-architectuur en begint met een datastrategie. Dit omvat het overzien van alle data en de inzichten die het kan geven. Wees voorbereid op ransomware en disaster recovery.

 • Voldoet onze datastrategie?
 • tick-icon Zijn we beschermd tegen ransomware en dataverlies?
 • tick-icon Hoe lang kan ik niet werken na een ramp?

Bij AnyLinQ begrijpen
we waarde uit data.