De reis begint met een visie. Het zijn ambities die wij samen met onze klanten en partners willen bereiken. Nu, straks en later.

Onze kernwaarden

Team
Topresultaat halen we samen.

Ondernemend
We nemen verantwoordelijkheid, tonen initiatief en hebben daarbij de ambitie, kansen en vrijheid om dingen te veranderen.

Professioneel
Zeg wat je doet en doe wat je zegt – en wat we doen, doen we goed.

Plezier
We verbinden, geven betekenis aan wat we doen, met en voor elkaar.

Wat wij zien

Digitale transformatie herdefinieert elk aspect van een bedrijf. Deze verandering vindt plaats of je het nastreeft of niet. Het beschikbaar en inzichtelijk maken van data is pas het begin. Ontwikkelingen op het gebied als Big Data, Intelligence Networking en Artificial Intelligence,  zorgen er vervolgens voor dat we steeds meer met data kunnen. Hoe kun je hierin bijblijven als bedrijf, instelling of gemeente? Hoe blijf je aangesloten in een wereld waarin iedereen je wil inhalen?

Over ons

AnyLinQ is de gedreven en loyale partner die organisaties helpt de volgende stap te nemen in een datagedreven wereld – nu, straks en later.

AnyLinQ zorgt ervoor dat klanten hun data beschikbaar hebben, goed kunnen beheren en gebruiken. Het beschikbaar stellen van data is het begin. Wij helpen klanten waarde te halen uit data, zodat jouw organisatie het verschil kan maken.

AnyLinQ levert niet alleen advies en ondersteuning. Onze specialisten ontwerpen en implementeren ook innovatieve projecten en diensten. Hierbij maken wij gebruik van een zelf ontwikkeld model – IT.Redefined. Een nieuwe kijk op IT waar de klant écht centraal staat.

Dit alles doen we door het verbinden van technologie, kennis en services.

The next standard in IT-services

GEWELDIGE WERKPLEK

We zijn een geweldige werkplek waar wij met onze kennis het verschil maken en mensen geïnspireerd worden om de beste te kunnen zijn die ze kunnen zijn  – ambitieus, gedreven, mensgericht, integer en innovatief. Werkenbijanylinq.com

@anylinq

+31 (0)85 7440020

AnyLinQ

Klanten