Strategische partnerships

Huawei is een wereldwijde onderneming met een volledig IT-portfolio. Het is een van de snelst groeiende en meest innovatieve bedrijven ter wereld met meer dan 160.000 medewerkers, waarvan meer dan 50%(!) werken aan onderzoek en ontwikkeling. Haar Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Rijswijk, waar tevens een experience centrum is gevestigd waar de nieuwste apparatuur en oplossingen worden tentoongesteld.

AnylinQ heeft de Huawei VAP Partner-status en is de grootste Huawei partner in de Benelux. Vanuit deze samenwerking bedienen wij de markt met Huawei Enterprise netwerk en storagesystemen in combinatie met onze eigen data management oplossingen en componenten van andere vendoren.

Lees meer over Huawei op onze partnerpagina

Als Platinum partner hebben we de hoogst gecertificeerde Commvault consultants in dienst. Deze experts zijn in staat zijn om elke Commvault omgeving bij klantorganisaties in volledige onafhankelijkheid te ontwerpen en te implementeren. Bovendien hebben we een hoge kwaliteit van dienstverlening voor support en managed services.

Commvault beschikt over één van de grootste portfolio’s ter wereld op het gebied van databescherming en -herstel, cloud, virtualisatie en archivering, en filesync en share.

Lees meer over Commvault op onze partnerpagina.

VMware is een Amerikaans softwarebedrijf dat diverse producten uitbrengt die virtualisatie en cloud infrastructuren mogelijk maken. VMware is het op drie na grootste software bedrijf ter wereld en al jarenlang een marktleider op het gebied van virtualisatiesoftware en een merk dat altijd als eerste met innovaties komt.

AnyLinQ is gecertificeerd partner voor VMware en heeft de status van Enterprise Solution Provider behaald. Dit betekent dat AnylinQ beschikt over de hoge kwaliteit- en kennis standaarden die VMware stelt aan haar partners. AnylinQ voldoet onder andere aan certificeringseisen voor wat betreft kennis en kunde van engineers. Zij voorzien klanten van professioneel advies en zijn in staat designs uit te werken, die AnylinQ ook succesvol implementeert en ondersteunt. Voor klanten van AnylinQ garandeert de Enterprise Solution Provider partnerstatus kennis van de meest recente software en ontwikkelingen. Dankzij deze partnerstatus kan AnyLinQ bovendien profiteren van diepgaande technische ondersteuning vanuit VMware.

Lees meer over VMware op onze partnerpagina.

AnyLinQ is gold partner van Fortinet en deelt de overtuiging dat het gebruiken van geïsoleerde punt oplossingen in een security architectuur niet de meest effectieve manier is om malware, cryptolockers en aanvallers buiten de deur te houden. Moderne cyber dreigingen vragen een geïntegreerde aanpak. Security oplossingen zijn effectiever als ze samenwerken, zijn beter te beheren, geven een duidelijker overzicht en bieden mogelijkheden om er met intelligentie efficiëntere analyses op los te laten.

Fortinet is een Amerikaanse beursgenoteerde onderneming (NASDAQ: FTNT) en beveiligt de grootste ondernemingen, dienstverleners en overheidsorganisaties ter wereld. Meer dan 500.000 organisaties wereldwijd vertrouwen op Fortinet om hun bedrijf te beschermen.

Lees meer over Fortinet op onze partnerpagina

Econocom financiert en versnelt de digitale transitie van bedrijven. AnyLinQ heeft samen met Econocom een partnerschapsprogramma die het ‘anything as a service-model’- IT. Redefined al heeft mogelijk gemaakt voor de Johan Cruijff Arena en de A’dam Toren. Econocom is een digitale dienstverlener en gespecialiseerd in ‘as-a-service’ oplossingen voor bedrijven in uiteenlopende markten.

Met meer dan 10.700 medewerkers actief in 19 landen en een omzet van €3 miljard, heeft Econocom de status van Europees Vennootschap (Societas Europaea).

AnyLinQ heeft een van de grootste Nederlandse open source units in Nederland met 100% focus op Red Hat. Red Hat staat wereldwijd aan de top als leverancier van opensource oplossingen. Met een community-gedreven benadering biedt Red Hat een betrouwbare en high-performance Cloud, Linux, middleware, storage en virtualisatietechnologieën. Daarnaast biedt Red Hat ondersteuning, training en consultancy. Als de verbindende factor in een wereldwijd netwerk van enterprises, partners en open source communities- helpt Red Hat essentiële en innovatieve technologieën te creëren die groei faciliteren en klanten voorbereiden voor de toekomst.

Microsoft is al vele jaren een grote speler in de IT wereld. Initieel met applicaties voor on premise omgevingen zoals Windows Server, Microsoft Exchange, Microsoft SQL Server en Microsoft Office. Sinds 2010 heeft Microsoft een Cloud platform: Microsoft Azure. Dit is momenteel een van de grootste Cloud omgevingen in de wereld.

AnyLinQ is al vele jaren gold partner van Microsoft op onder andere het gebied van infrastructuur (Datacenter). Ook zijn wij Microsoft partner op het gebied van Messaging, Collaboration and Content en Data Analytics.

AnyLinQ heeft infrastructuur specialisten in dienst (onder meer) op het gebied van Windows Servers, Microsoft Exchange en Microsoft SQL Server. Ook hebben wij specialisten op het gebied van Azure Infrastructuur en Microsoft Office 365.

Lenovo is een bedrijf met meer dan 60 miljard dollar omzet dat voornamelijk PC’s, laptops, servers, storage en smart devices produceert . In 2005 kreeg het merk wereldwijde bekendheid toen het de personal computing-divisie van IBM overnam en ’s werelds grootste pc-fabrikant werd.

AnylinQ gebruikt in haar oplossingen producten uit de serverlijn van Lenovo.

Lees meer over Lenovo op onze partnerpagina.

NetApp is in 1992 opgericht in San José, Californië en opereert wereldwijd met een jaaromzet van 5.7 miljard dollar. Het bedrijf helpt klanten data optimaal te benutten met behulp van toonaangevende cloud dataservices, storagesystemen en software. NetApp staat al bijna dertig jaar klanten als DreamWorks Animation, AstraZeneca en Dow Jones terzijde, zodat zij hun unieke datafabric kunnen versnellen en hun workflows naar een hybrid-cloudomgeving kunnen uitbreiden met de juiste tools en functionaliteit.

AnylinQ gebruikt in haar oplossingen storagesystemen van Netapp.

Lees meer over Netapp op onze partnerpagina.

Dell is een Amerikaanse Fortune-500 onderneming en met 100 miljard dollar omzet het grootste private IT technologie bedrijf ter wereld. Dell levert Datacenter, Edge, Converged, Data Protectie en Cloud oplossingen en PC’s, laptops, werkstations, Server, Storage en Netwerk producten.

AnylinQ gebruikt server en storage systemen van Dell in haar oplossingen.