AFSPRAAK MAKEN
SEARCH

WiFi is toch gewoon WiFi?

In de Verpleeg, Verzorg en Thuiszorg (VVT) is het hebben van WiFi iets anders dan een goed werkend netwerk. Er zijn grote gevolgen indien het netwerk een gematigd WiFi netwerk blijkt te zijn. Denk eens aan alle zorgtechnologie sensoren, camera’s en andere middelen die deze zorg zo efficiënt maakt.

Maar als de zorgtechnologie niet optimaal kan functioneren omdat de toenmalige leverancier “een” WiFi netwerk heeft opgeleverd, dan is het fundament om efficiënte toepassingen te gebruiken volledig weg. Een slecht werkend WiFi netwerk komt vaak pas aan het licht als de leverancier is vertrokken en het zorgpersoneel met slecht werkende middelen achter is gebleven. Aantonen dat het WiFi netwerk niet goed presteert is voor een zorgorganisatie slecht te doen.

Hoe ziet AnyLinQ dit dan voor zich?
Sowieso is onze aanpak dat wij niet iets komen installeren en daarna weggaan. Met onze Network-as-a-Service (NaaS) concept bieden wij een hoogstaand en goed functionerend WiFi netwerk en daarmee garanderen we een bepaald resultaat. Flexibel in het op- en afschalen van locaties en indien de bezettingsgraad hoger wordt op een locatie, dan schalen wij gewoon bij. Altijd verzekerd van een goede werking van de zorgtechnologie en daarmee maximaal rendement en efficiëntie voor de zorgmedewerker.

Klinkt goed, maar dit zal wel onbetaalbaar zijn?
Wij gaan zeker niet beloven dat wij de goedkoopste oplossing hebben, maar wel de meest waardevolle die is toegespitst op de zorg! Dat is precies de reden dat verschillende klanten in de zorg voor onze propositie hebben gekozen. Een zorg-netwerk wat de zorgtechnologie goed faciliteert is van levensbelang.

Geïnteresseerd?
Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen doen, neem dan gerust contact met ons op. Referenties zijn er voldoende aanwezig die u kunnen garanderen dat AnyLinQ een betrouwbaar, snel en veilig netwerk levert.